DE
EN
RO


 

english version it's under construction ...

CABANA


Actuala Cabana a fost reconstruita pe o fundatie complet noua, dimensionata pentru o constructie cu trei nivele si spatii utilitare moderne. Cabana Balea Lac asigura comfort de trei stele, oferind turistilor servicii complete, buna-dispozitie si o ambianta de neuitat.

La parterul noii constructii functioneaza receptia, grupul alimentar, bucataria etc.

Nivelul 1 si 2 sunt rezervate camerelor care dispun de grupuri sanitare proprii, mobilier din lemn de rasinoase si paltin si au perspective superbe asupra peisajelor inconjuratoare.

Intregul edificiu dispune de incalzire centrala dirijata unitar prin termostat. Terasele ofera spatii pentru servirea mesei sau expunere la soare, copertinele ocrotind pe timp nefavorabil, acesta zona de belvedere asupra imprejurimilor.

Tarife pentru cazare:
Camere duble - 24 euro persoana
Camere 4-6 persoane - 20 euro persoana
Camere 10 locuri - 15 euro persoana
Apartament - 70 euro
Toate preturile sunt valabile pe perioada sezonului (15 iunie- 15 septembrie)si includ micul dejun.
Pentru perioada extrasezon tarifurile de cazare sunt
urmatoarele, in aceeasi ordine ca si sus: 20, 19, 14, 70, cu mic dejun inclus.

  BUCATARIA

Bucatarie 3 stele (meniu din bucataria internationala, preparate traditionale si delicioasa specialitate a casei Pastrav Balea Lac).

Regimul de pensiune ofera zilnic o varietate de meniuri, micul dejun, dejunul si cina, toate preparate din alimente naturale, proaspete si de calitate superioara. Serviciul de alimentatie al cabanei pregateste mancaruri speciale la comanda si organizeaza mese festive, “bufet suedez”, meniuri naturiste etc. Bauturile fine, vinurile si bogatul sortiment de bere, apele minerale si racoritoarele completeaza excelenta gama de meniuri. Toate preparatele culinare sunt pregatite in bucataria proprie dotata cu aparatura la standarde occidentale. Atat prepararea meniurilor cat si servirea acestora sunt asigurate in conditii impecabile de igiena. Personalul calificat si special instruit se afla la dispozitia turistilor raspunzand permanent si solicitarilor de room-service.

Cabana dispune pentru servire mesei de un salon restaurant, salonul vanatoresc si salonul pentru conferinte.
 
e-mail